Bernadette van Boxel 

Map

Eikendreef 9, 6081 EA Haelen, Netherlands

Eikendreef 9, 6081 EA Haelen, Netherlands

Contact Details

v

Phone:
+31 6 11618123
Email:
bernadette.vanboxel@gmail.com 
Website:
http://www.bodymindfulness.com

Certifications

h

Certified Advanced Rolfer 

Na mijn eerste Rolfing® behandeling wist ik dat ik deze methode Rolfing®wilde leren en doorgeven. 

De vrijheid die ik al eerder ervaren had tijdens mijn honderden parachutesprongen kreeg gestalte en verdieping door de werking van de zwaartekracht en dit ondersteunde mij in mijn persoonlijke groeiDeze ervaring verbond voor mij hemel en aarde. 

Inmiddels na dertig jaar werk ervaringen en aanvullende opleidingen in healing, energie psychologie, chakra therapie en meditatie is voor mij de waarde en betekenis van bindweefsel/fascia werk in persoonlijke groei alleen maar versterkt en bewezen. 

Het verbindend vermogen van aanraking op deze speciale wijze werkt genezend, ondersteunend en informerend in het persoonlijke proces van de mensen met wie ik werk. 

Of je nu vanuit lichamelijke klachten, psychische zwakte of emotionele vraagstelling op pad gaat, de integrerend kracht van dit werk geeft je zin, energie, inzicht en motivatie en werkt transformerend over langere tijd. 

 

Naast Rolfing heb ik ruime therapeutische ervaring in het werken met mensen op psychosociaal en spiritueel niveau. Mijn opleidingen zijn naast de training tot Rolfer aan het Ida Rolf instituut voor Structurele Integratie, energetische transformatie therapie in Denemarken bij het “Psykisk center” van Bob Moore, verder training met Jon Kabat Zinn in mindfulness, jarenlange training in het Tibetaans boeddhisme met Namkai Norbu (dzogchen), Tsokny RinpocheSogyal Rinpoche (rigpa), Tsultrim Allione. 

Tijdens mijn verblijf in Florence in Toscane waar ik dertig jaren woonde heb ik aan het European University Institute  in San Domenico meegewerkt aan het opzetten van de counselling service voor PHD studenten. 

Sinds enkele jaren werk ik in Nederland en geef regelmatig workshops in het buitenland. 

Voel je vrij om een afspraak met mij te maken.